آغاز انتخاب رشته آزمون كارشناسی ارشد از ساعت 18 امروز

تهران - مشاورعالی سازمان سنجش آموزش كشور اعلام كرد: انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون كارشناسی ارشد سال 1392 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی كشور از ساعت 18 امروز، 24 اردیبهشت ماه آغاز می شود و تا روز شنبه، 28 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

حسین توكلی» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: داوطلبانی كه در آزمون كارشناسی ارشد ناپیوسته سال 92 مجاز به انتخاب رشته شده اند ضرورت دارد پس از مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) از سایت سازمان سنجش و همچنین مطالعه دقیق اطلاعیه های منتشره این سازمان و پس از اعمال موارد و اطلاعات لازم مندرج در اطلاعیه ها، حداكثر 100 كدرشته محل از میان كدرشته محل های كدرشته امتحانی یا كدرشته های امتحانی مجاز، انتخاب و آنها را به ترتیب اولویت علاقه، مرتب و در فرم انتخاب رشته الكترونیكی درج كنند.
    وی یادآور شد: داوطلبان حداكثر تا ساعت 24 روز شنبه، 28 اردیبهشت ماه فرصت دارند به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه كرده و با وارد كردن اطلاعات كارت اعتباری ثبت نام یا شماره پرونده و كد رهگیری ثبت نام اولیه، نسبت به ثبت كدرشته محل های تحصیلی به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته الكترونیكی اقدام كنند.
    توكلی ادامه داد: گزینش نهایی در هریك از كدرشته های تحصیلی آزمون كارشناسی ارشد براساس 80 درصد نمره آزمون و با توجه به ضوابط مربوطه و 20 درصد معدل تراز شده دوره كارشناسی و سهمیه داوطلبان و با رعایت دیگر ضوابط و همچنین برمبنای اولویت كدرشته محل های انتخابی داوطلبان انجام خواهد شد.
    وی ظرفیت پذیرش دانشجو در آزمون كارشناسی ارشد امسال را حدود 97 هزار نفر ذكر كرد و گفت كه فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی در هفته اول شهریورماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت.

منبع