تاریخ انتشار : 18 اسفند 1392 13:20

بررسی لایحه رتبه بندی معلمان در دولت/امضای تفاهم نامه حقوق شهروندی تا پایان سال

وزیر آموزش و پرورش از امضای تفاهم نامه حقوق شهروندی با معاونت حقوقی ریاست جمهوری تا پایان سال خبر داد و گفت: این تفاهم نامه بر حقوق دانش آموزان و معلمان تاکید خواهد داشت.

6003.jpg

به گزارش ایسنا، علی اصغر فانی در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه میان آموزش و پرورش و سازمان محیط زیست، در رابطه با امضای تفاهم نامه حقوق شهروندی عنوان کرد: تا قبل از پایان سال تفاهم نامه‌ای با معاونت حقوقی ریاست جمهوری با موضوع حقوق شهروندی امضا می‌شود که در آن حقوق دانش آموزان و معلمان نیز لحاظ شده است.

وزیر آموزش و پرورش در رابطه با توافق وزارت آموزش و پرورش با سازمان صدا و سیما برای راه اندازی شبکه تلویزیونی «مدرسه» بیان کرد: طی جلسه‌ای که با ضرغامی، رئیس سازمان صدا و سیما داشتیم، با کلیت موضوع موافقت شد و طی روزهای آینده نامه‌ای را به رئیس سازمان صدا و سیما ارسال خواهیم کرد.

فانی با بیان اینکه تفاهم نامه میان وزارت آموزش و پرورش و سازمان محیط زیست از فردا اجرایی می‌شود، افزود: موضوعات مربوط به محیط زیست تاکنون در کتابهای درسی وجود داشته اما باید قوی‌تر شود، اما باید توجه داشته باشیم که برخی از کتابهای سال 93 نیز از چاپ خارج شده است ولی می‌توانیم برای آن دسته از کتابهایی که امکانش وجود دارد، مباحث محیط زیستی را بگنجانیم.

وی در رابطه با نظام رتبه بندی معلمان نیز بیان کرد: در کمیسیون اجتماعی دولت لایحه رتبه‌بندی معلمان در حال بررسی است و به محض آماده شدن آن اطلاع رسانی خواهیم کرد. در این لایحه از پیش نویس قبلی استفاده شده اما کاملتر و با عملیاتی تر شدن آن به سمت اجرا پیش خواهیم رفت.

فانی در رابطه با اینکه هر اقدامی در وزارت آموزش و پرورش با تشکیل کارگروه همراه است گفت: کار کارشناسی و بررسی جوانب یک موضوع طولانی مدت است و به نتیجه رسیدن برخی از این کارگروه‌ها زمان بر خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش در رابطه با اینکه ورود موبایل به مدارس اغلب کشورهای دنیا ممنوع نیست، گفت: این کشورها شرایطشان با ما فرق دارد، با توجه به شرایط محیطی خود عمل می‌کنیم، بنابراین وقتی مطمئن شویم موبایل در افت تحصیلی موثر است با ورود موبایل به مدارس مخالفت می‌کنیم.